Acupunctuur Leidsche Rijn

Sinds 2001 in de acupunctuur werkzaam in Leidsche Rijn

Ik ben met de praktijk voor acupunctuur begonnen in het jaar 2001. Inmiddels ben ik al weer negen jaar werkzaam als acupuncturist op de vestiging op de Joan Mirostraat 9. Dit is vlakbij de ingang van Maximapark. Zelf woon ik met veel plezier met mijn gezin in Utrecht stad.

Samenwerking acupunctuur praktijk

Vaak kom ik op de fiets naar de praktijk voor acupunctuur in Leidsche Rijn. Ik heb de wijk zien veranderen van een bouwput tot een gevarieerde woonplek met zeer veel initiatieven. Ook op het gebied van gezondheid wordt er ontwikkeld.

Inmiddels heb ik veel leuke contacten met zorgverleners in de wijk. Hier maak ik gebruik van om het welbevinden van cliënten met een klacht op het gebied van gezondheid samen te bevorderen. Fysiotherapeut, verloskundige, chiropractor, massagetherapeut, psycholoog, e.d. kunnen samenwerken om het herstel te bevorderen.

Wil je meer weten over mijn werk als acupuncturist?   Lees dan dit Interview met regio leidsche rijn 

Netwerken in Leidsche Rijn

Ik ben lid van het kersverse netwerk Maximaal gezond waarin zorgverleners werkzaam rond het Maximapark samen lezingen geven, netwerken en informatie uitwisselen. Zeer inspirerend en leerzaam. Hier ga ik mijn steentje bijdragen op het gebied van de acupunctuur en dry needling. Zo worden er geregeld gezondheidsboulevards georganiseerd waar elke zorgverlener zijn of haar therapie kan laten zien aan de bewoners van Leidsche Rijn.

Wil je een afspraak maken om te kijken of acupunctuur iets voor jou kan betekenen?

Afspraak maken?

Wil je meer weten over acupunctuur of een afspraak maken?

Neem gerust contact met me op of bel:

06-11014978 of 030-6703942

Oudere berichten