Bas van Dijk

Sinds 17 jaar ben ik werkzaam als acupuncturist in Utrecht en Amersfoort.

Vanaf 1991 heb ik, als fysiotherapeut, gewerkt in praktijk, ziekenhuis en in een revalidatiecentrum in Florida. Ik volgde opleidingen voor manueel therapie, orthopedische geneeskunde, doceerde de vakken anatomie en pathologie aan ziekenverzorgenden en verpleegkundigen op het R.O.C. Sinds 25 jaar ben ik een aantal uur per week verbonden aan de afdeling fysiotherapie van Beweging 3.0 in Amersfoort.

Voor mij, als acupuncturist, is de acupunctuur gebaseerd op een warme en mooie filosofie, bijvoorbeeld die van de Yin en de Yang. Dat klinkt misschien vaag, maar is op vele manieren concreet te maken.

Graag leg ik tijdens de behandeling uit wat ik doe en probeer de acupunctuur toe te lichten op een aanschouwelijke en nuchtere manier. Uiteindelijk is elke klacht een toestand van het uit evenwicht zijn. Als acupuncturist kan ik orde scheppen in de kleine, soms grote, chaos. En dat zonder vervelende bijwerkingen…

Vanwege mijn ervaring als fysiotherapeut en de toepassing van de dry needling, weten mensen met klachten van het houdings- en bewegingsapparaat, als rug-schouderklachten tenniselleboog, nekklachten, hoofdpijn, mij goed te vinden. Ik benader de klacht als acupuncturist, therapeut en begeleider van het herstelproces.

Jaarlijks volg ik na-bijscholingen op het gebied van de acupunctuur, fysiotherapie en dry needling om op de diverse gebieden professioneel te kunnen blijven werken.

Afspraak maken?

Wil je meer weten over acupunctuur of een afspraak maken?

Neem gerust contact met me op of bel:

06-11014978 of 030-6703942

Contact

Oudere berichten